Ingredientai

Triušiena 1 kg
Garstyčios 1 indelis
Grietinė 4 šaukštai
Sviestas 50 g
Čiobreliai šaukštelis
Druska 1 šaukštelis
Pipirai žiupsnelis
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Prieš kepant triušį keliose vietose įpjaukite - paskui bus lengviau supjaustyti.

Triušį pabarstykite pipirais, druska,čiobreliais ir įtrinkite prieskonius. Storai aptepkite garstyčiomis.

Dėkite į kepimo indą. Įpilkite truputį vandens, įdėkite sviesto ir kepkite 1,5 valandos iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Likus 5 minutėms iki kepimo pabaigos aptepkite triušį grietine ir padidinkite temperatūrą iki 200 laipsnių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Be galo skanūs daržovių kotletukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Be galo skanūs daržovių kotletukai

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai