Ingredientai
Kiaušiniai
2 vnt.
Miltų
1 stiklinė
Pienas
0.5 stiklinė
Maskarponės sūris
1.5 puodelis
Cukraus pudra
5 šaukštas
Atvėsinta juoda „Melitta“ kava
3 šaukštas
Kakavos milteliai
1 šaukštas
Gaminimo eiga
Kiaušinius gerai išplakite su pienu ir druska.
Po truputį berkite miltus ir maišykite. Tešla turėtų gautis gana skysta. Jei gavosi per kieta, įpilkite šiek tiek pieno.
Kepkite lietinius blynus ant aliejaus ir sviesto mišinio.
Iškeptus dėkite į lėkštę, kad atvėstų.
Paruoškite kremą:
Grietinėlę išplakite iki standžių putų.
Maskarponės sūrį išsukite su cukraus pudra ir labai stipria kava (vietoj stiprios kavos galite naudoti ir kavos likerį).
Grietinėlę sumaišykite su maskarponės sūriu.
Kremu pertepkite blynus ir sluoksniuokite.
Torto viršų aptepkite kremu ir pabarstykite kakavos milteliais.