Ingredientai

moliūgo 1 vnt.
česnako 3 skiltelės
kalendrų 1 saujelė
IKI čiobrelių 2 šakelės
druskos žiupsnelis
Patikėkite, turbūt nieko nėra paprasčiau, kaip paruošti pietums ar vakarienei keptą moliūgą. Visą darbą atliks orkaitė. Keptą moliūgą skanu valgyti vieną.

Gaminimo eiga

1. Moliūgą perpjaukite pusiau, išimkite sėklas.

2. Pjaustytą moliūgą dėkite į kepimo indą, berkite pjaustytų česnakų ir kalendrų, dėkite IKI čiobrelių šakeles, pilkite aliejaus, užberkite druskos ir pipirų.

3. Kepkite moliūgą orkaitėje 190 °C temp. apie 30 min.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai