Porcijos: 4
Karpis, keptas orkaitėje, gali tapti puikiu patiekalu. O taip pat – švetinio stalo pažiba. Dažnai karpį gaminame Kūčių vakaro vakarienei.

Gaminimo eiga

1. Karpiui nuvalykite žvynus.

2. Likusius ingredientus, kartu su kalendromis ir petražolėmis, sutrinkite trintuvu.

3. Karpio odą įpjaukite ir gerai ištrinkite ½ kiekio gauto marinato.

4. Kepkite orkaitėje 170 °C temp. 30–40 min.

5. Iškeptą karpį apšlakstykite likusiu marinatu. Puoškite svogūnų laiškais, kalendra ir citrinos skiltelėmis.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai