Ingredientai
Porcijos: 3
Paruoškite ypatingą užkandį – keptą kamemberą. Užlietas klevų sirupu ir pagardintas bruknių džemu, šis užkandis yra tikrai nepakartojamo skonio. Virtuvės šefai Paulius Lenkšas ir Pavels Matveks demonstruoja, kaip pasigaminti keptą kamemberą gamtoje.
Gaminimo eiga
* Kamembero sūrį negiliai įpjaukite keliose vietose ir dėkite į kepsninę. Ten pat padėkite ir „Mantinga“ prancūzišką batoną su česnakiniu sviestu. Kepkite 200 laipsnių temperatūroje 15 minučių. Kepimo metu batoną pavartykite, kad apskrustų iš visų pusių.
* Iškeptą sūrį apliekite klevų sirupu, apibarstykite čiobrelių lapeliais.
* Laužkite batoną, tepkite ant jo kamembero sūrį, dar uždėkite bruknių džemo ir mėgaukitės ypatingu skoniu.