Jei po švenčių ieškote kitokio recepto – rekomenduojame keptą kamamberą. Čia nėbus nė gramo saldumo, kurio paskutiniu metu norisi mažiausiai. škeptą kamembero sūrį kartu su duona papuoškite bazilikų lapeliais.

Gaminimo eiga

1. MANTINGA tamsią itališką duoną „Ciabatta“ atitirpinkite kambario temperatūroje apie 20 min. Kepkite orkaitėje 180 °C temp. apie 15–20 min.

2. Sūrį įpjaukite.

3. Iškeptą duoną supjaustykite riekelėmis ir sudėkite į kepimo skardą kartu su sūriu.

4. Viską apibarstykite smulkintu česnaku, apšlakstykite alyvuogių aliejumi, pagardinkite druska, pipirais ir džiovintais raudonėliais.

5. Kepkite orkaitėje 180 °C temp. apie 10–12 min.

6. Iškeptą kamembero sūrį kartu su duona papuoškite bazilikų lapeliais.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai