Ingredientai
kamambero sūrio
1
vnt.
kamambero sūrio
1
vnt.
česnako
1
skiltelė
alyvuogių aliejaus
1
v. š.
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
raudonėlių
žiupsnelis
bazilikų lapelių
1
saujelė
Jei po švenčių ieškote kitokio recepto – rekomenduojame keptą kamamberą. Čia nėbus nė gramo saldumo, kurio paskutiniu metu norisi mažiausiai. škeptą kamembero sūrį kartu su duona papuoškite bazilikų lapeliais.
Gaminimo eiga
1. MANTINGA tamsią itališką duoną „Ciabatta“ atitirpinkite kambario temperatūroje apie 20 min. Kepkite orkaitėje 180 °C temp. apie 15–20 min.
2. Sūrį įpjaukite.
3. Iškeptą duoną supjaustykite riekelėmis ir sudėkite į kepimo skardą kartu su sūriu.
4. Viską apibarstykite smulkintu česnaku, apšlakstykite alyvuogių aliejumi, pagardinkite druska, pipirais ir džiovintais raudonėliais.
5. Kepkite orkaitėje 180 °C temp. apie 10–12 min.
6. Iškeptą kamembero sūrį kartu su duona papuoškite bazilikų lapeliais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai