Ingredientai

Vištų šlaunelės 8 vnt.
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Česnakai 6 skiltelės
Svogūnai 3 vnt.
Grietinėlė 400 ml
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Vištienos šlauneles gausiai įtrinkite druska, pipirais ir išspaustu česnaku.

Svogūnus supjaustykite plonais griežinėliais ir dėkite kepti į įkaitintą keptuvėje sviestą.

Vis pamaišant kepkite, kol ims gelsti.

Įpilkite neriebios grietinėlės ir išmaišykite.

Vištieną gana glaudžiai sudėkite į stiklinį ar keramikinį indą ir užpilkite padažu.

Uždenkite kepimo folija ir dėkite kepti į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepkite apie 40 minučių.

Foliją nuimkite ir kepkite dar 20 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

LAZANIJA, kuriai nėra lygių
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

LAZANIJA, kuriai nėra lygių

Itin traškūs vištienos kąsneliai
Lengvai paruošiamas
45 min.

Itin traškūs vištienos kąsneliai

GARDUMĖLIS: itališka pica
Reikia pasistengti
50 min.

GARDUMĖLIS: itališka pica

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže
Lengvai paruošiamas
30 min.

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže

Naminis sūrio pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val. 10 min.

Naminis sūrio pyragas