Ingredientai

Višta 1 vnt.
Druska 1 šaukštas
Pipirai 1 šaukštelis
Česnakai 6 skiltelės
Cukrus 100 g
Kmynai 1 šaukštelis
Aliejus 50 ml
Kepinti svogūnai 2 šaukštai
Porcijos: 8

Gaminimo eiga

1. Vištą perpjaukite per pusę, bet ne iki pabaigos.

2. Tris skilteles česnako susmulkinkite ir sumaišykite su aliejumi, cukrumi, druska bei pipirais. Tada gauta mase aptepkite vištą ir palikite nakčiai.

3. Kitą dieną maltą faršą sumaišykite su spanguolėmis, svogūnais ir likusiomis trimis skiltelėmis česnako, prieš tai jas susmulkinę.

4. Sudėkite faršą į vištą.

5. Grąžinkite vištai jos pirminę formą, tą vietą, kurioje ji buvo perpjauta, sutvirtindami su dantų krapštukais.

6. Kepkite orkaitėje 1 valandą 180˚ C laipsnių temperatūroje.

7. Cukrų sumaišykite su kmynais ir pakaitinkite. Apipilkite keptą vištą.

Skanaus!
kaledos.borjomi.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Kepta antis su figomis
Reikia pasistengti
4 val.

Kepta antis su figomis