Ingredientai

Višta 1 vnt.
Česnakai 2 skiltelės
Druska 1 šaukštelis
Pipirai žiupsnelis
Muskato riešutai 0.5 šaukštelio
Čiobreliai 0.5 šaukštelio
Rozmarinai 1 šaukštelis
Moliūgų tyrė 1 stiklinė
Sviestas 2 šaukštai
Razinos sauja
Druska žiupsnelis
Cinamonas 0.5 šaukštelio
Apelsino žievelė 1 šaukštelis
Porcijos: 8

Gaminimo eiga

1. Išdarinėtą, nuplautą ir nusausintą vištą iš išorės ir vidaus įtrinkite išspaustu česnaku, druska, pipirais, tarkuotu muskato riešutu, čiobreliais ir rozmarinais.

2. Paruoškite įdarą. Moliūgą sutarkuokite. Į košę sudėkite kiaušinį, suberkite maltus džiūvėsėlius, cinamoną, tarkuotą apelsino žievelę, razinas ir sviestą. Viską labai gerai išmaišykite.

3. Koše įdarykite vištą ir užsiūkite.

4. Vištą dėkite į kepimo popieriumi ištiestą skardą.

5. Po višta pastatykite kepimo indą su vandeniu.

6. Kepkite apie 1,5 valandos iki 210 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai