Ingredientai

Višta 1 vnt.
Česnakai 2 skiltelės
Druska 1 šaukštelis
Pipirai žiupsnelis
Muskato riešutai 0.5 šaukštelio
Čiobreliai 0.5 šaukštelio
Rozmarinai 1 šaukštelis
Moliūgų tyrė 1 stiklinė
Malti džiūvėsėliai 0.5 stiklinės
Kiaušiniai 1 vnt.
Sviestas 2 šaukštai
Razinos sauja
Druska žiupsnelis
Cinamonas 0.5 šaukštelio
Apelsino žievelė 1 šaukštelis
Porcijos: 8

Gaminimo eiga

Išdarinėtą, nuplautą ir nusausintą vištą iš išorės ir vidaus įtrinkite išspaustu česnaku, druska, pipirais, tarkuotu muskato riešutu, čiobreliais ir rozmarinais.

Paruoškite įdarą. Moliūgą sutarkuokite. Į košę sudėkite kiaušinį, suberkite maltus džiūvėsėlius, cinamoną, tarkuotą apelsino žievelę, razinas ir sviestą. Viską labai gerai išmaišykite.

Koše įdarykite vištą ir užsiūkite.

Vištą dėkite į kepimo popieriumi ištiestą skardą.

Po višta pastatykite kepimo indą su vandeniu.

Kepkite apie 1,5 valandos iki 210 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Be galo skanūs daržovių kotletukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Be galo skanūs daržovių kotletukai

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

LAZANIJA, kuriai nėra lygių
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

LAZANIJA, kuriai nėra lygių

Itin traškūs vištienos kąsneliai
Lengvai paruošiamas
45 min.

Itin traškūs vištienos kąsneliai

GARDUMĖLIS: itališka pica
Reikia pasistengti
50 min.

GARDUMĖLIS: itališka pica

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže
Lengvai paruošiamas
30 min.

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže

Naminis sūrio pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val. 10 min.

Naminis sūrio pyragas