Ingredientai

Aliejus 2 šaukštai
Citrinų sultys 2 šaukštai
Garstyčios 1 šaukštas
Česnakai 3 skiltelės
Čiobreliai 1 šaukštelis
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Išspauskite citrinos sultis ir sumaišykite jas su garstyčiomis, išspaustu česnaku, smulkintais čiobreliais ir aliejumi.

2. Mišiniu gausiai aptepkite lašišos kepsnelius ir palikite valandai šaldytuve.

3. Pabarstykite druska, pipirais ir kepsnelius sudėkite į kepimo popieriumi ištiestą kepimo skardą, aukštais kraštais.

4. Apdėliokite česnako skiltelėmis, citrinos griežinėliais, rozmarino šakelėmis.

5. Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje iki 20 minučių.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai