Gaminimo eiga

1. Jautieną supjaustykite griežinėliais, ankštinėms pupelėms nupjaukite galus, Aitriąją papriką, česnaką ir porą supjaustykite griežinėliais, kininį bastutį perpjaukite pusiau.

2. Supjaustytą jautieną dėkite į įkaitintą keptuvę su aliejumi ir kepkite iš abiejų pusių, kol apskrus.

3. Sudėkite aitriąją papriką, česnaką ir pakepkite. Dėkite kininį bastutį, ankštines pupeles ir kepkite, kol viskas gražiai apskrus.

4. Ištraukite jautieną, įpilkite šiek tiek vandens, pagardinkite druska ir pipirais. Pilkite sojų padažą bei sudėkite griežinėliais pjaustytus porus ir viską troškinkite 2–3 min.

5. Į lėkštę dėkite kininį bastutį, ankštines pupeles, jautieną ir viską apipilkite gautu padažu. Patiekite su laukiniais ryžiais ir žaliosios citrinos ketvirtadaliu.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai