Ingredientai

Antis 1 vnt.
Čiobreliai, garstyčios, druska, pipirai
Česnakas 3 skiltelės
Balzamiko actas ir alyvuogių aliejus šlakelis
Porcijos: 8

Gaminimo eiga

1. Pirmiausia prieskonius sumaišykite su alyvuogių aliejumi.

2. Šiuo marinatu įtrinkite antį ir jos vidų.

3. Supjaustykite džiovintas figas ir pievagrybius didesniais gabaliukais, o svogūną ir česnaką – smulkiau.

4. Viską sumaišykite su džiūvėsėliais, balzamiko actu ir aliejumi.

5. Gautą įdarą sudėkite į anties vidų.

6. Antį kepkite apie 3 val. iki 160 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

7. Jeigu norite, kad antis apskrustų, kepimo pabaigoje padidinkite temperatūrą iki 200 laipsnių ir kepkite dar 20 min.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Kepta antis su figomis
Reikia pasistengti
4 val.

Kepta antis su figomis