Ingredientai

Antis 1 vnt.
Čiobreliai, garstyčios, druska, pipirai
Česnakas 3 skiltelės
Balzamiko actas ir alyvuogių aliejus šlakelis
Porcijos: 8

Gaminimo eiga

1. Pirmiausia prieskonius sumaišykite su alyvuogių aliejumi.

2. Šiuo marinatu įtrinkite antį ir jos vidų.

3. Supjaustykite džiovintas figas ir pievagrybius didesniais gabaliukais, o svogūną ir česnaką – smulkiau.

4. Viską sumaišykite su džiūvėsėliais, balzamiko actu ir aliejumi.

5. Gautą įdarą sudėkite į anties vidų.

6. Antį kepkite apie 3 val. iki 160 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

7. Jeigu norite, kad antis apskrustų, kepimo pabaigoje padidinkite temperatūrą iki 200 laipsnių ir kepkite dar 20 min.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai