Ingredientai

Antis 1 vnt.
Morkos 1 vnt.
Sultinys 1 stiklinė
Krakmolas 1 šaukštas
Cukraus pudra 1 šaukštelis
Druska 1 žiupsnelis
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Nuvalytos daržovės stambiai sutarkuojamos ir apkepinamos svieste kartu su išdarinėta nepjaustyta antimi.

2. Po to ji dedama į keptuvą, užpilama vynu ir kepama orkaitėje, kol išgaruoja vynas.

3. Tada supilamas sultinys, pasūdoma ir kepama, kol antis suminkštėja.

4. Baigiant kepti, antis užbarstoma miltiniu cukrumi ir paskrudinama.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Crostini su grybais
Lengvai paruošiamas
30 min.

Crostini su grybais

Sūrio pyragas su rabarbarais
Reikia pasistengti
2 val.

Sūrio pyragas su rabarbarais

Trinta špinatų sriuba
Lengvai paruošiamas
40 min.

Trinta špinatų sriuba

Mažos daržovių picos
Reikia pasistengti
50 min.

Mažos daržovių picos

Brokolių ir obuolių salotos
Lengvai paruošiamas
30 min.

Brokolių ir obuolių salotos