Ingredientai

Čiobreliai 2 šaukštai
Šalavijai 1 šaukštas
Mėtos 1 šaukštelis
Medus 4 šaukštai
Česnakai 5 skiltelės
Sviestas 5 šaukštai
Cinamonas 0.5 šaukštelio
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Anties filė pasūdykite, pabarstykite pipirais, cinamonu ir kartu su smulkintu česnaku pakepkite svieste, kol paskrus. Paskui perdėkite į gilų kepimo indą.

2. Padarykite padažą. Į sviestą, kuriame kepė antiena, įdėkite medaus ir 2-3 min. pakepkite.

3. Sudėkite apelsinų skilteles prie mėsytės, taip pat – cinamono lazdeles, gvazdikėlius, raudonųjų pipirų žirnelių, šalavijų ir čiobrelių, įpilkite vyno. Kepkite 180 laipsnių karščio orkaitėje 35 – 40 min.

4. Patiekite keptą antieną su apelsinų skiltelėmis ir mėtos lapeliais.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai