Ingredientai
Morkos
4
vnt.
Svogūnai
1
vnt.
Aliejus
2
šaukštai
Miltai
2
šaukštai
Druska
1
šaukštelis
Vanduo
500
ml
Daržovių sultinys kubeliais
1
vnt.
Porcijos: 6
4 asm
Gaminimo eiga
Nuluptas morkas ir svogūną supjaustykite plonais griežinėliais, kelias minutes pakepinkite aliejuje ir sudėkite į puodą.
2–3 cm dydžio gabalėliais supjaustytas kepenis apvoliokite miltuose, sumaišytuose su druska. Kepinkite jas ant vidutinės ugnies tol, kol apskrus. Tada sukrėskite kartu su visu aliejumi į puodą su morkomis. Užpilkite vandeniu, įmeskite sultinio kubelį ir troškinkite ant silpnos ugnies 30 minučių, kol kepenys suminkštės.
Patiekite su ryžiais arba bulvėmis.
Atsiliepimai