Ingredientai

Morkos 4 vnt.
Aliejus 2 šaukštai
Miltai 2 šaukštai
Druska 1 šaukštelis
Vanduo 500 ml
Porcijos: 6
4 asm

Gaminimo eiga

Nuluptas morkas ir svogūną supjaustykite plonais griežinėliais, kelias minutes pakepinkite aliejuje ir sudėkite į puodą.

2–3 cm dydžio gabalėliais supjaustytas kepenis apvoliokite miltuose, sumaišytuose su druska. Kepinkite jas ant vidutinės ugnies tol, kol apskrus. Tada sukrėskite kartu su visu aliejumi į puodą su morkomis. Užpilkite vandeniu, įmeskite sultinio kubelį ir troškinkite ant silpnos ugnies 30 minučių, kol kepenys suminkštės.

Patiekite su ryžiais arba bulvėmis.

Mano namai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai