Gaminimo eiga

1. Į maltą jautieną įmaišykite druskos ir pipirų. Suformuokite keturis stambokus mėsos gabalus.

2. Nuplaukite ir susmulkinkite salotas ir supjaustykite raudonąjį svogūną.

3. Pakepkite mėsą ir raudonąjį svogūną kepsninėje tiesiai virš įkaitusių anglių. Raudonuosius svogūnus reikia kepti maždaug 3 minutes iš abiejų pusių. Baigdami kepti pagardinkite druska ir pipirais. Mėsą vienąkart apverskite, kad pasimatytų kepimo žymės. Pirmą kartą apverskite maždaug po 2 minučių.

4. Maždaug po 1 minutės patrupinkite ant viršaus mėlynojo sūrio ir uždenkite kepsninės dangtį. Dar po minutės mėsa bus paruošta.

5. Sudėkite mėsą ant pašildytų bandelių, o ant viršaus uždėkite salotų, pakepintų svogūnų, užliekite amerikietiško kepsnių padažo. Patiekite iš karto.

6. Patarimas: jei raudonąjį svogūną padėsite ant aliuminio folijos skiautės ir tik tada įdėsite į kepsninę, svogūno gabaliukai neiškris per groteles.

Skanaus!
Santa Maria

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai