Ingredientai

Miltai 300 g
Kepimo milteliai 1 šaukštelis
Druska žiupsnelis
Cukrus 100 g
Pienas 120 ml
Porcijos: 4
Pasirinkite nesūdytas pistacijas.

Gaminimo eiga

Sumaišykite miltus, kepimo miltelius, druską ir cukrų.

Mišinį supilkite į kartu su pienu bei lydytu sviestu išplaktus kiaušinius ir gerai išmaišykite.

Sudėkite maltas pistacijas ir išmaišykite.

Tešlą vienodai paskirstykite keksiukų formelėse, užbarstykite cukraus kristalų ir kepkite 190˚C temperatūroje apie 20–25 min.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Braškių ir šokolado keksiukai
Lengvai paruošiamas
35 min.

Braškių ir šokolado keksiukai

Raudonųjų lęšių keksiukai
Lengvai paruošiamas
45 min.

Raudonųjų lęšių keksiukai

Rikotos keksiukai su šilauogėmis
Lengvai paruošiamas
45 min.

Rikotos keksiukai su šilauogėmis