Ingredientai

Kiaušiniai 5 vnt.
Sviestas 100 g
Miltai 300 g
Krakmolas 100 g
Kepimo milteliai 1 šaukštelis
Cukrus 120 g
Citrinos žievelė 1 šaukštelis
Razinos 0.5 stiklinės
Apelsinų cukatos 0.5 stiklinės
Porcijos: 10

Gaminimo eiga

Kiaušinių trynius išsukite su cukrumi iki baltumo.

Maišant suberkite krakmolą, sudėkite išplaktą sviestą.

Maišant suberkite miltus su kepimo milteliais, sudėkite iki standžių putų išplaktus kiaušinių baltymus.

Suberkite tarkuotą citrinos žievelę, apelsinų cukatus ir razinas.

Gerai išmaišykite ir tešlą supilkite į sviestu gausiai išteptą kepimo formą.

Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50 minučių.

Iš formos išimkite jau atvėsusį, apiberkite cukraus pudra.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba