Ingredientai
Gaminimo eiga
Sumaišykite miltus, druską ir kepimo miltelius.
Sudėkite gabalėliais susmulkintą sviestą ir supilkite vandenį.
Išminkykite, kad pasidarytų vientisa tešla, ir valandą palaikykite šaltai.
Sumaišykite kavą ir grietinėlę.
Įmuškite kiaušinį, įdėkite kiaušinio trynį, suberkite cukrų, supilkite pudingą ir cinamoną.
Nulupkite kriaušes, pašalinkite sėklalizdžius ir supjaustykite plonomis skiltelėmis.
Patepkite riebalais 24 cm skersmens išardomą formą.
Iškočiokite tešlą ir išklokite ja formą taip, kad tešlos pakraščiai kiek išsikištų virš kraštų.
Kepkite 180 laipsnių orkaitėje apie 10-15 minučių.
Ataušinkite.
Sumaišykite 30 g riešutų su kriaušėmis ir apdėkite šiuo maišiniu tešlą.
Užpilkite kavos bei grietinėlės maišiniu ir apibarstykite likusiais riešutais.
Kepkite dar maždaug 25-35 minutes.