Ingredientai

Ledukai 5 vnt.
Imbierinis alus 50 g
Espreso kava 1 puodelis
Porcijos: 1

Gaminimo eiga

1. Ledukus sudėkite į viskio tipo stiklinę, užpilkite sultimis.

2. Į stiklinę atsargiai supilkite espreso kavą, tada iki stiklinės viršaus supilkite imbierinį alų. Viską sumaišykite.

ALFO PATARIMAI:

· Prieš skanaujant visus ingredientus sumaišykite šaukšteliu.
· Galite papuošti apelsino ar imbiero griežinėliu.
· Norintiems alkoholinio kokteilio – galite įpilti šlakelį sauso balto vermuto.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Agrastų ir bananų uogienė
Lengvai paruošiamas
40 min.

Agrastų ir bananų uogienė

Vyšnių uogienė su šokoladu
Lengvai paruošiamas
50 min.

Vyšnių uogienė su šokoladu

Pomidorai savo sultyse
Reikia pasistengti
50 min.

Pomidorai savo sultyse