Ingredientai

Baklažanai 1 vnt.
Druska 1 šaukštelis
Sviestas šaukštas
Česnakai 5 skiltelės
Raudonieji svogūnai 1 vnt.
Avokadai 2 vnt.
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Baklažanus apibarstykite druska ir palikite kelioms minutėms. Nupilkite atsiradusį skystį, supjaustykite nedideliais gabaliukais.

Apkepkite kelias minutes svieste su išspaustais česnakais.

Suberkite supjaustytus svogūnus ir apkepkite dar kelias minutes.

Sumaišykite su mažais gabaliukais pjaustytais avokadais. Pagardinkite pipirais.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

GARDUMĖLIS: itališka pica
Reikia pasistengti
50 min.

GARDUMĖLIS: itališka pica

LAZANIJA, kuriai nėra lygių
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

LAZANIJA, kuriai nėra lygių

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena
Lengvai paruošiamas
30 min.

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena

Itin traškūs vištienos kąsneliai
Lengvai paruošiamas
45 min.

Itin traškūs vištienos kąsneliai

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže
Lengvai paruošiamas
30 min.

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla