Ingredientai
Didelės tarkuotos morkos
2 vnt.
Ievagrybių
5 vnt.
Čili pipirai
1 vnt.
Medus
1 šaukštelis
Alyvuogių aliejus
5 šaukštas
Sojos padažas
2 šaukštas
Citrinų sultys
2 šaukštas
Medus
1 šaukštelis
Gaminimo eiga
Morkas supjaustytas juostelėmis, pakepinau svieste, kol suminkštėjo, apibarsčiau saldžiųjų paprikų milteliais, taip jos tapo ryškesnės raudonai oranžinės spalvos. Atskirai alyvuogių aliejuje pakepinau šiaudeliais pjaustytą saldžiąją papriką (dėl spalvos rinkausi geltoną).
Galiausiai sausoje keptuvėje pakepinau į ketvirčius supjaustytus pievagrybius. Su aliejaus šlakeliu pakepinau juostelėmis supjaustytą jautieną, apskrudus įmečiau saują kaparėlių, pagardinau druska ir juodais pipirais, įdėjau medaus ir pabarsčiau sezamo sėklomis.
Visas pakepintas daržoves išdėliojau lėkštėje, ant viršaus sudėjau keptą jautieną, apibarsčiau smulkintu čili pipiru. Salotų užpilą paruošiau iš aliejaus, sojos padažo, vyno acto, medaus.