Ingredientai

Batonas 8 riekelės
Sviestas 2 šaukštai
Majonezas 1.5 šaukšto
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Batono riekeles aptepkite sviestu.

2. Nukoštą tuną sumaišykite su majonezu ir smulkiai tarkuotu parmezano sūriu.

3. Tuno mišiniu storu sluoksniu aptepkite riekeles.

4. Sudėkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos.

5. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 10-15 minučių.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Sumuštinis su „vakar dienos“ antiena
Lengvai paruošiamas
05 min.

Sumuštinis su „vakar dienos“ antiena

Juoda duona su agurku ir druska
Lengvai paruošiamas
05 min.

Juoda duona su agurku ir druska