Ingredientai

Batonas 8 riekelės
Konservuotas tunas 1 indelis
Sviestas šaukštas
Parmezano sūris 100 g
Majonezas 1.5 šaukšto
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Batono riekeles aptepkite sviestu.

Nukoštą tuną sumaišykite su majonezu ir smulkiai tarkuotu parmezano sūriu.

Tuno mišiniu storu sluoksniu aptepkite riekeles.

Sudėkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos.

Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 10-15 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba