Ingredientai

Balta duona Ciabatta 1 vnt.
Sviestas 2 šaukštai
Česnakai 2 skiltelės
Krienai 1 šaukštelis
Provanso žolelės 0.5 šaukštelio
Sviestas 1 šaukštas
Druska 2 žiupsneliai
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Duoną ciabattą supjaustykite 1,5-2 cm storio riekelėmis.

2. Minkštą sviestą sumaišykite su išspaustu česnaku, krienais ir prieskoninėmis žolelėmis. Aptepkite tolygiai riekeles.

3. Pievagrybius smulkiai supjaustykite sumaišykite su šaukštu minkšto sviesto ir druska.

4. Grybų mišinio dėkite ant riekelių.

5. Paruoštas riekeles sudėkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos ir kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių.

6. Iškeptus sumuštinius apibarstykite rozmarinais.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Sumuštinis su „vakar dienos“ antiena
Lengvai paruošiamas
05 min.

Sumuštinis su „vakar dienos“ antiena

Juoda duona su agurku ir druska
Lengvai paruošiamas
05 min.

Juoda duona su agurku ir druska

Crostini su grybais
Lengvai paruošiamas
30 min.

Crostini su grybais

Sūrio pyragas su rabarbarais
Reikia pasistengti
2 val.

Sūrio pyragas su rabarbarais

Trinta špinatų sriuba
Lengvai paruošiamas
40 min.

Trinta špinatų sriuba

Mažos daržovių picos
Reikia pasistengti
50 min.

Mažos daržovių picos

Brokolių ir obuolių salotos
Lengvai paruošiamas
30 min.

Brokolių ir obuolių salotos