Ingredientai

Nealkoholinis raudonasis sausas vynas 0.75 l
Auksaspalvis sirupas 5 šaukštai
Karšto vyno prieskoniai 1 pakelis
Mėgstama kava 2 puodeliai
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Į puodą supilkite vieną stiklinę vyno, auksaspalvį sirupą, karšto vyno prieskonius ir pavirkite, užvirus sumažinkite ugnį, uždenkite dangtį ir virkite apie 5 min. Išvirus palikite dar 5 minutėms pastovėti.

2. Supilkite likusį vyną ir pakaitinkite iki 80 C temperatūros.

3. Paruoškite 2 puodelius kavos. Ir supilkite juos į vyną kartu su apelsinų likeriu.

4. Vyną nukoškite.

Skanaus!

Alfo patarimai:

  • Pirmą vyno stiklinę būtinai užvirkite, nes taip atsiskleis visi prieskoniai.
  • Kavos rūšį rinkitės tokią, kokią mėgstate.
  • Vyno saldumą reguliuokite pildami sirupą. Jei mėgstate saldžiau dėkite jo daugiau, jei ne –dėkite mažiau. Papildomai galite įpilti apelsinų sulčių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene
Lengvai paruošiamas
45 min.

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės
Lengvai paruošiamas
1 val.

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės

Madlenos su mandarinais
Lengvai paruošiamas
1 val.

Madlenos su mandarinais

Artišokų tarta
Reikia pasistengti
1 val.

Artišokų tarta

Blynai su lašiša ir ikrais
Lengvai paruošiamas
20 min.

Blynai su lašiša ir ikrais