Ingredientai

Žuvies padažas 5 šaukštai
Alyvų aliejus 2 šaukštai
Ryžiai 200 g
Vištienos krūtinėlių filė 400 g
Cukrus 3 šaukštai
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Grybus supjaustome 4 dalis. Užkaičiame vandenį ryžiams.

Įkaitiname keptuvę, įpilame alyvuogių aliejaus, įdedame karį ir nuolat maišydami jį kepiname. Pakepus kariui, įpilame sultinį, kokosų pieną ir kaitiname gautą skystį nuolat maišydami.

Toliau supilame laimo sultis, žuvies padažą, įberiame cukraus ir toliau maišydami viską kaitiname. Užvirus vandeniui, įdedame virti ryžius.

Dedame smulkiai pjaustytą vištienos krūtinėlę, ir apverdame 1 minutę. Sudedame pievagrybius ir pomidorus ir paverdame dar keletą minučių.

Vištieną sudedame į indelį ir apibarstome prieskoninėmis žolelėmis. Ryžius serviruojame atskirame indelyje.

Virtuvės mitų griovėjai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Veršienos troškinys su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Veršienos troškinys su daržovėmis

Lęšių ir baklažanų troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Lęšių ir baklažanų troškinys

Marokietiškas jautienos troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Marokietiškas jautienos troškinys

Venckų šiupinys su riebia kiauliena
Lengvai paruošiamas
1 val.

Venckų šiupinys su riebia kiauliena