Ingredientai

Pienas 300 ml
Vanilinis cukrus 1 šaukštelis
Tamsus sirupas 3 šaukštai
Miltai 600 g
Maltas cinamonas 2 šaukšteliai
Maltas kardamonas 1 šaukštelis
Kepimo milteliai 2 šaukšteliai
Druska 0.5 šaukštelio
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

1. Įkaitinkite orkaitę iki 175 °C laipsnių.

2. Pakaitinkite pieną ir supilkite vanilinį cukrų, sirupą ir sviestą.

3. Maišykite, kol sviestas ištirps, ir nukelkite nuo ugnies.

4. Išplakite kiaušinius su cukrumi.

5. Sumaišykite miltus, prieskonius, kepimo miltelius ir druską.

6. Užpilkite pieno mišinį ant išplaktų kiaušinių.

7. Sudėkite miltų mišinį ir išmaišykite iki vientisos masės.

8. Padenkite kepimo popieriumi kepimo skardą taip, kad uždengtų kraštus.

9. Supilkite tešlą ant popieriaus ir apibarstykite spanguolėmis.

10. Kepkite orkaitėje 20–25 minutes.

Skanaus!
Santa Maria

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Keksas su kondensuotu pienu
Lengvai paruošiamas
1 val.

Keksas su kondensuotu pienu

Braunis su braškėmis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Braunis su braškėmis