Ingredientai

Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Kmynai 2 šaukštai
Manų kruopos 6 šaukštai
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Kiaulienos kepsnelius gerai išmuškite muštuku (turi tapti plonyčiai).

2. Pabarstykite druska, pipirais ir kmynais abi puses (galite delnu spustelėti , kad prieskoniai priliptų).

3. Apvoliokite manų kruopose, kiaušinių plakinyje, vėl manų kruopose ir vėl kiaušinių plakinyje.

4. Kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus iš abiejų pusių.

5. Patiekite su keptomis bulvytėmis ir šviežiomis daržovėmis.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Velingtono kepsniai su lašiša
Lengvai paruošiamas
45 min.

Velingtono kepsniai su lašiša

Tapas su aštunkoju
Lengvai paruošiamas
30 min.

Tapas su aštunkoju

Makaronai su „Romanesco“
Lengvai paruošiamas
30 min.

Makaronai su „Romanesco“

Augalingos cinamoninės bandelės
Reikia pasistengti
3 val.

Augalingos cinamoninės bandelės

Kijevo kotletų receptas
Reikia pasistengti
1 val.

Kijevo kotletų receptas

Marokietiškas jautienos troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Marokietiškas jautienos troškinys

Sultingas, naminis kebabas
Lengvai paruošiamas
30 min.

Sultingas, naminis kebabas