Ingredientai

Svogūnai 1 kg
Česnakai 4 skiltelės
SANTA MARIA čiobreliai pagal skonį
SANTA MARIA lauro lapai 4 vnt.
SANTA MARIA akmens druska, malūnėlyje pagal skonį
Cukrus 2 šaukšteliai
SANTA MARIA žvėrienos prieskonių mišinys 2 šaukšteliai
Rūkytas sūris 100 g
Vanduo 500 ml
Česnakai 2 vnt.
Raudonas sausas vynas 200 ml
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Nulupkite ir supjaustykite svogūnus bei česnakus ir šiek tiek pakepkite aliejuje.

2. Įberkite cukraus ir kepkite, kol gražiai paruduos.

3. Supilkite vyną, įdėkite prieskonių mišinio ir užvirinkite, kad išgaruotų alkoholis.

4. Įpilkite vandens ir virkite, kol svogūnai suminkštės.

5. Sutarkuokite sūrį.

6. Įdėkite česnako galvutes į orkaitę ir kepkite 20 minučių iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje.

7. Patiekite česnako galvutes kartu su sriuba.

Skanaus!
Santa Maria

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba