Gaminimo eiga

1. Sausainius sutrupinkite, sumaišykite su išlydytu sviestu ir išklokite pyrago formos dugną.

2. Želatiną užpilkite vandeniu ir palikite kol išbrinks.

3. Grietinėlę supilkite į prikaistuvį ir užkaitinkite.

4. Per kelis kartus sudėkite supjaustytus saldainius ir maišant ištirpinkite.

5. Kai pravės ištirpinkite želatiną.

6. Sumaišykite karamelę su maskarpone ir užpilkite ant pagrindo.

7. Kelioms valandoms padėkite pyragą į šaldytuvą.

8. Patiekiant pyrago viršų apiberkite tarkuotu juoduoju šokoladu.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Braunis su braškėmis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Braunis su braškėmis

La Galette des Rois pyragas
Reikia pasistengti
1 val.

La Galette des Rois pyragas

Tradicinis Trijų karalių pyragas
Reikia pasistengti
2 val.

Tradicinis Trijų karalių pyragas

Makaronai su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
45 min.

Makaronai su daržovėmis

Grikių apkepas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Grikių apkepas

Aukštaitiški virtiniai
Reikia pasistengti
1 val.

Aukštaitiški virtiniai

Žirnių košė su šonine
Lengvai paruošiamas
2 val.

Žirnių košė su šonine

Šalta agurkų ir jogurto sriuba
Lengvai paruošiamas
20 min.

Šalta agurkų ir jogurto sriuba

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai