Ingredientai

Kakaviniai sausainiai 3 pakeliai
Sviestas 1 pakelis
Maskarponės sūris 500 g
Saldainiai "Karvutė" 12 vnt.
Grietinėlė 250 ml
Bekvapė želatina 2 šaukšteliai
Juodasis šokoladas 50 g
Porcijos: 8

Gaminimo eiga

Sausainius sutrupinkite, sumaišykite su išlydytu sviestu ir išklokite pyrago formos dugną.

Želatiną užpilkite vandeniu ir palikite kol išbrinks.

Grietinėlę supilkite į prikaistuvį ir užkaitinkite.

Per kelis kartus sudėkite supjaustytus saldainius ir maišant ištirpinkite.

Kai pravės ištirpinkite želatiną.

Sumaišykite karamelę su maskarpone ir užpilkite ant pagrindo.

Kelioms valandoms padėkite pyragą į šaldytuvą.

Patiekiant pyrago viršų apiberkite tarkuotu juoduoju šokoladu.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba