Ingredientai

Sausainiai „Gaidelis“ 4 pakeliai
Sviestas 1 pakelis
Rududu 1 indelis
Sūdyti žemės riešutai 2 saujos
Porcijos: 10
Už receptą dėkojame skaitytojai Gabrielei.

Gaminimo eiga

Sausainius sutrupinkite iki smulkių gabaliukų.

Sviestą ištirpinkite kartu su „Rududu“.

Užpilkite ant sausainių ir smulkintų riešutų. Gerai išmaišykite.

Supilkite į kepimo popieriumi ištiestą kepimo formą.

Kepkite apie 20 minučių iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Burnoje tirpstantis morkų pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val. 10 min.

Burnoje tirpstantis morkų pyragas

Klasikinis obuolių pyragas
Lengvai paruošiamas
45 min.

Klasikinis obuolių pyragas

Atradimas: aguonų ir kondensuoto pieno pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val. 05 min.

Atradimas: aguonų ir kondensuoto pieno pyragas

Naminis sūrio pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val. 10 min.

Naminis sūrio pyragas

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms
Reikia pasistengti
1 val. 40 min.

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

Velykinis liežuvio vyniotinis
Reikia pasistengti
3 val.

Velykinis liežuvio vyniotinis

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla