Ingredientai
Gaminimo eiga
Sudėtingiausia išgauti atitinkamo tirštumo masę, kadangi rekomenduojama masę kaitinti iki apie 116 laipsnių kaitros, bet tam tikslui reikėtų turėti maisto termometrą. Priklausomai nuo masės užkaitinimo, atitinkamai ji sustingsta, todėl be termometro gali rezultatas gautis labai skirtingas.
Mums kiekvieną kartą fudge gaunasi skirtingos konsistencijos. Vien tik karamelinė masė mums pasirodė per saldi, tad skonio stiprinimui rinkomės riešutus: pistacijas, migdolus ir graikinius riešutus.
Nukeltame puode nuo garų įmaišiau smulkintus riešutus. Į apvalią formą, įtiesiu maistinę plėvelę ir supilu masę (paprastai gaunasi apie 1,5 cm aukščio), uždengiu ir šaldau šaldytuve apie 10 valandų, geriausia bandyti pjaustyti po paros laiko, kada masė yra gerai atšalusi ir sustingusi.
Atsiliepimai