Ingredientai

MALSENA „Karališkų“ manų kruopos 150 g
Varškė 250 g
Pienas ml
Kiaušiniai 2 vnt.
Cukrus 3 šaukštai
Vanilinis cukrus 2 šaukšteliai
Džiovinti vaisiai 150 g
Druska 0.5 šaukštelio
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Kiaušinių trynius išplakti su cukrumi, suberti manų kruopas, supilti pieną ir palikti 10 minučių, kad išbrinktų.

2. Džiovintus vaisius nuplauti ir supjaustyti.

3. Išplakti kiaušinių baltymus iki standžių putų. Į manų kruopų masę sudėti varškę, supjaustytus vaisius ir gerai išmaišyti. Tuomet atsargiai įmaišyti išplaktus baltymus.

4. Paruoštą masę sudėti į riebalais išteptą kepimo skardą ir kepti vidutinio karštumo orkaitėje apie 30 minučių.

5. Rekomenduojama patiekti su uogiene, grietine ar kitais mėgstamais pagardais.

Skanaus!

MALSENA

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms
Reikia pasistengti
1 val. 40 min.

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

Velykinis liežuvio vyniotinis
Reikia pasistengti
3 val.

Velykinis liežuvio vyniotinis

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla