Ingredientai

Gaminimo eiga

1. Svogūną supjaustykite kubeliais, česnaką – smulkiais griežinėliais, pomidorą – kubeliais.

2. Keptuvėje su įkaitintu alyvuogių aliejumi sudėkite kepti kalmarus ir pamaišykite. Įberkite druskos, juodųjų pipirų, rūkytos paprikos, grūstų aitriųjų paprikų, sudėkite smulkintus svogūnus bei česnakus ir išmaišykite. Dėkite laurų lapus, pjaustytą pomidorą ir dar kartą viską išmaišykite. Galiausiai sudėkite stambiai pjaustytus bazilikus ir įpilkite kokosų pieno.

3. Patiekite papuošę baziliko lapeliais.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai