Ingredientai

Pienas 1 stiklinė
Batonas 3 riekelės
Sviestas šaukštas
Druska pagal skonį
Druska pagal skonį
Aliejus 2 šaukštai

Gaminimo eiga

Džiovintus grybus išmirkyti ir išvirti. Nusunkti ir smulkiai supjaustyti.

Žuvies filė sumalti, pridėti piene išmirkyto batono, supilti ištirpintą sviestą, įmušti kiaušinį, suberti prieskonius ir viską gerai išsukti.

Smulkiai supjaustytą svogūną ir grybus pakepinti riebaluose, sudėti smulkintus petražolių lapelius ir supjaustytą kiaušinį. Išmaišyti.

Žuvies masę iškrėsti ant lentos, pabarstytos džiūvėsėliais, ir išploti 1 cm storio sluoksniu. Uždėti grybų įdarą ir apibarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu. Atsargiai susukti vyniotinį, įdėti į foliją, užspausti kraštus ir kepti vidutinio karštumo orkaitėje apie 30 min. Patiekti su virtomis bulvėmis arba ryžiais, pikantišku kečupu ir daug daržovių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Mocarelos užkandis su baziliko lapeliais
Lengvai paruošiamas
10 min.

Mocarelos užkandis su baziliko lapeliais

Užkandis su tunu
Lengvai paruošiamas
15 min.

Užkandis su tunu

Greitas šprotų užkandis
Lengvai paruošiamas
10 min.

Greitas šprotų užkandis

Cukinijų suktinukai
Lengvai paruošiamas
15 min.

Cukinijų suktinukai