Ingredientai

Sausainiai 3 pakeliai
Sviestas 1.5 pakelio
Cukrus 7 šaukštai
Kepimo milteliai 1 šaukštelis
Vanilinis cukrus 1 šaukštelis
Cinamonas 2 šaukšteliai
Kardamonas 0.5 šaukštelio
Porcijos: 8

Gaminimo eiga

1. Sausainius sutrinkite iki trupinių ir sumaišykite su ištirpintu sviestu, cinamonu, kardamonu. Atskirkite ketvirtį masės.

2. Didesne dalimi masės išklokite kepimo formos (nuimamais kraštais) dugną.

3. Dėkite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite apie 15 minučių.

4. Atskirkite kiaušinių trynius ir baltymus.

5. Trynius išsukite iki baltumo su cukrumi.

6. Baltymus išplakite su trupučiu druskos iki standžių putų.

7. Trynius sumaišykite su maskarpone ir pertrinta rikota.

8. Suberkite kepimo miltelius, vanilinį cukrų ir labai gerai išsukite. Sumaišykite su baltymais.

9. Masę dėkite ant kiek atvėsusio pagrindo, ant viršaus užtrupinkite trupinių ir sviesto mišinį ir dėkite kepti į iki 170 laipsnių įkaitintą orkaitę.

10. Kepkite apie 50 minučių. Išimkite ir palikite atvėsti.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

La Galette des Rois pyragas
Reikia pasistengti
1 val.

La Galette des Rois pyragas

Panettone pyragas
Lengvai paruošiamas
2 val.

Panettone pyragas

Cukinijų blynai su varške
Lengvai paruošiamas
30 min.

Cukinijų blynai su varške

Lazanija su varške
Reikia pasistengti
1 val.

Lazanija su varške

Veganiški kibinai
Reikia pasistengti
1 val.

Veganiški kibinai