Ingredientai

Kiaušiniai 3 vnt.
Degtinė 2 šaukštai
Aguonos 2 šaukštai
Miltai 300 ml
Druska žiupsnelis
Cukraus pudra 2 šaukštai
Cinamonas 1 šaukštelis
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

2 kiaušinių trynius, vieną kiaušinį ir degtinę išplakite su žiupsneliu druskos ir aguonomis.

Maišant suberkite miltus.

Gerai išminkykite, kelias minutes muškite kočėlu ir leiskite pastovėti.

Plonai iškočiokite, supjaustykite pailgais rombais.

Rombų viduryje įpjaukite ir perkiškite vieną kampą.

Virkite įkaitintame aliejuje kol gražiai apskrus.

Apibarstykite cukraus pudros ir cinamono mišiniu.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba