Gaminimo eiga

1. Suberkite dribsnius į didesnį dubenį.

2. Ištirpinkite sviestą, palengva kaitindami ant lėtos ugnies. Sviestui ištirpus, įmaišykite zefyriukus ir palengva maišykite, kol ištirps. Įlašinkite maistinių dažų, viską išmaišykite.

3. Ištirpintą zefyrų ir maistinių dažų masę supilkite į dubenį su avižiniais dribsniais, išmaišykite.

4. Paklokite ant stalo kepimo popierių. Kabinkite šaukštu dribsnių masę ir dėkite ant kepimo popieriaus.

5. Lengvai patepkite rankas sviestu arba pamirkykite vandenyje, kad dribsnių ir zefyrų masė mažiau liptų prie rankų. Pirštais iš kiekvieno masės kaupo suformuokite vainiką. Uždėkite po kelis raudonos spalvos pagardukus.

6. Palikite 10 min, kad sustingtų.

Skanaus!
MALSENA

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai