Ingredientai

Ekologiški visų grūdo dalių avižiniai dribsniai ENERGIJA 200 g
Sviestas 100 g
Zefyrai 180 g
Žalios spalvos maistiniai dažai 1 šaukštelis
Džiovinti vaisiai pagal skonį
Porcijos: 8

Gaminimo eiga

1. Suberkite dribsnius į didesnį dubenį.

2. Ištirpinkite sviestą, palengva kaitindami ant lėtos ugnies. Sviestui ištirpus, įmaišykite zefyriukus ir palengva maišykite, kol ištirps. Įlašinkite maistinių dažų, viską išmaišykite.

3. Ištirpintą zefyrų ir maistinių dažų masę supilkite į dubenį su avižiniais dribsniais, išmaišykite.

4. Paklokite ant stalo kepimo popierių. Kabinkite šaukštu dribsnių masę ir dėkite ant kepimo popieriaus.

5. Lengvai patepkite rankas sviestu arba pamirkykite vandenyje, kad dribsnių ir zefyrų masė mažiau liptų prie rankų. Pirštais iš kiekvieno masės kaupo suformuokite vainiką. Uždėkite po kelis raudonos spalvos pagardukus.

6. Palikite 10 min, kad sustingtų.

Skanaus!

MALSENA

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

GARDUMĖLIS: itališka pica
Reikia pasistengti
50 min.

GARDUMĖLIS: itališka pica

LAZANIJA, kuriai nėra lygių
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

LAZANIJA, kuriai nėra lygių

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena
Lengvai paruošiamas
30 min.

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena

Itin traškūs vištienos kąsneliai
Lengvai paruošiamas
45 min.

Itin traškūs vištienos kąsneliai

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže
Lengvai paruošiamas
30 min.

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla