Ingredientai

Morkos 1 vnt.
Lydytas sūrelis 3 šaukštai
Medus 2 šaukštai
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Kalakutienos filė ar krūtinėlę supjaustykite plonais, delno dydžio kepsneliais.

2. Uždenkite maistine plėvele ir muštuku kiek paminkštinkite mėsą.

3. Abi puses apibarstykite pipirais, druska ir tarkuotu muskato riešutu.

4. Vieną pusę aptepkite tepamuoju lydytu sūreliu.

5. Morkas sutarkuokite ir apkepkite svieste su smulkiai pjaustytu svogūnu.

6. Įdaro šaukštą ant kepsnelių pusės, apteptos sūreliu, arčiau vieno krašto.

7. Susukite, susmeikite mediniu smeigtuku.

8. Plonai aptepkite skystu medumi.

9. Kepsnelius sudėkite ant kepimo skardos, užtiestos kepimo popieriumi.

10. Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30-40 minučių.

11. Patiekite su troškintomis daržovėmis.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai