Ingredientai
Kalakutienos filė
400
g
Sojos padažas
50
ml
Baltojo vyno actas
3
šaukštai
Aliejus
2
šaukštai
Citrinų sultys
2
šaukštai
Imbieras
1
šaukštelis
Česnakai
3
skiltelės
Pipirai
pagal skonį
Druska
pagal skonį
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Sumaišykite marinatui skirtus produktus.
Kalakutienos filė supjaustykite ilgomis juostelėmis, sudėkite į polietileninį maišą ir užpilkite marinatu.
Laikykite šaltoje vietoje mažiausiai 3 valandas.
Filė smeikite ant iešmelių kas 3 cm, kad išeitų gyvatėlė.
Kepkite kepsninėje 10 minučių, apšlakstydami marinatu.
Atsiųskite savo firminį (ar mėgstamą) receptą iškylai ir laimėkite vieną iš penkių „Borjomi“ rinkinių. Rinkinį sudaro prijuostė ir šeši vieno litro „Borjomi“ mineralinio vandens buteliai.
Daugiau informacijos rasite ČIA.
Atsiliepimai