Ingredientai

Aliejus 2 šaukštai
Citrinų sultys 2 šaukštai
Imbieras 1 šaukštelis
Česnakai 3 skiltelės
Pipirai pagal skonį
Druska pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Sumaišykite marinatui skirtus produktus.

Kalakutienos filė supjaustykite ilgomis juostelėmis, sudėkite į polietileninį maišą ir užpilkite marinatu.

Laikykite šaltoje vietoje mažiausiai 3 valandas.

Filė smeikite ant iešmelių kas 3 cm, kad išeitų gyvatėlė.

Kepkite kepsninėje 10 minučių, apšlakstydami marinatu.

Atsiųskite savo firminį (ar mėgstamą) receptą iškylai ir laimėkite vieną iš penkių „Borjomi“ rinkinių. Rinkinį sudaro prijuostė ir šeši vieno litro „Borjomi“ mineralinio vandens buteliai.

Daugiau informacijos rasite ČIA.

Mano namai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai

Velingtono kepsniai su lašiša
Lengvai paruošiamas
45 min.

Velingtono kepsniai su lašiša

Tapas su aštunkoju
Lengvai paruošiamas
30 min.

Tapas su aštunkoju

Šokoladinis kokteilis
Lengvai paruošiamas
05 min.

Šokoladinis kokteilis

Sotusis bananų kokteilis
Lengvai paruošiamas
05 min.

Sotusis bananų kokteilis

Makaronai su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
45 min.

Makaronai su daržovėmis

Grikių apkepas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Grikių apkepas

Aukštaitiški virtiniai
Reikia pasistengti
1 val.

Aukštaitiški virtiniai