Ingredientai
Kalakutienos faršas
500 g
Kiaušiniai
1 vnt.
Majonezo
2 šaukštas
Batonas
50 g
Krakmolas
1.5 šaukštas
Aliejaus
6 šaukštas
Didelės tarkuotos morkos
6 vnt.
Džiovintos slyvos
200 g
Aliejaus
6 šaukštas
Citrinų sultys
40 ml
Cukraus
1 šaukštas
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Iš kepsneliams skirtų produktų išminkykite faršo masę. Iš jos formuokite kepsnelius ir iškepkite juos aliejuje. Morkas nuskuskite, sutarkuokite ir suberkite į keptuvę su įkaitintu aliejumi.
Paskaninkite cukrumi, druska, įpilkite 0,5 stiklinės vandens, uždenkite ir patroškinkite. Suberkite slyvas ir supilkite citrinos sultis. Baigiant troškinti paskaninkite prieskoniais.
Kalakutienos kepsnelius patiekite su virtais ryžiais. Papuoškite žaliomis krapų šakelėmis.