Ingredientai
Kalakutų krūtinėlės
1 kg
Majonezo
100 g
Garstyčių
1 šaukštas
Kiviai
1 vnt.
Citrinų sultys
2 šaukštas
Apelsinų sultys
1 šaukštas
Aliejaus
2 šaukštas
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
1. Majonezą sumaišykite su garstyčiomis, įberkite druskos ir šiuo mišiniu įtrinkite kalakutieną. Laikykite šaltai apie 12 val. Tada mėsą kartu su majonezo padažu sudėkite į foliją ant kepimo skardos ir kepkite 200 °C temperatūros orkaitėje apie 1 val.
2. Padažui kivį ir svogūnų laiškus supjaustykite kuo smulkiau, supilkite sultis, aliejų, įberkite druskos ir gerai išmaišykite.
3. Padažą užpilkite ant iškeptos ir supjaustytos mėsos. Tinka patiekti su įvairiais vaisiais ar vaisių salotomis.