Ingredientai
Kalakutų krūtinėlės
1
kg
Majonezas
100
g
Garstyčios
1
šaukštas
Druska
šaukštelis
Kiviai
1
vnt.
Citrinų sultys
2
šaukštai
Apelsinų sultys
1
šaukštas
Aliejus
2
šaukštai
Svogūnų laiškai
žiupsnelis
Druska
pagal skonį
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
1. Majonezą sumaišykite su garstyčiomis, įberkite druskos ir šiuo mišiniu įtrinkite kalakutieną. Laikykite šaltai apie 12 val. Tada mėsą kartu su majonezo padažu sudėkite į foliją ant kepimo skardos ir kepkite 200 °C temperatūros orkaitėje apie 1 val.
2. Padažui kivį ir svogūnų laiškus supjaustykite kuo smulkiau, supilkite sultis, aliejų, įberkite druskos ir gerai išmaišykite.
3. Padažą užpilkite ant iškeptos ir supjaustytos mėsos. Tinka patiekti su įvairiais vaisiais ar vaisių salotomis.
Skanaus!
Atsiliepimai