Ingredientai
Kalafiorai
0.5 vnt.
Sviestas
2 v. š.
Miltų
1 v. š.
Pienas
300 ml
Kietasis sūris
100 g
Kapotų svogūno laiškų
6 vnt.
Gaminimo eiga
1. Kalafiorus supjaustykite gabalėliais. Keptuvėje ištirpinkite sviestą, įberkite miltų ir išmaišykite. Toliau įpilkite pieną, išmaišykite. Kai padažas užvirs, sudėkite tarkuotą sūrį, įberkite druskos ir viską išmaišykite.
2. Supjaustytus kalafiorus sudėkite į kepimo skardą, užpilkite sūrio padažu ir užberkite juodųjų pipirų.
3. Kepkite 160 °C temp. orkaitėje apie 40 min.. Patiekite su pjaustytais svogūnų laiškais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG