Ingredientai
Porai
1
vnt.
Sviestas
0.5
pakelio
Lydytas sūrelis
1
indelis
Grietinė
6
šaukštai
Parmezano sūris
100
g
Česnakai
6
skiltelės
Porcijos: 6
Šis padažas tiks ne tik su kukurūzų traškučiais, bet ir su šviežių daržovių lazdelėmis ir su krabų lazdelėmis tešloje.
Gaminimo eiga
Porus smulkiai supjaustykite.
Nedideliame puode ištirpinkite sviestą ir suberkite porus.
Kepkite ant mažos ugnies apie 5 minutes.
Sudėkite lydytą sūrelį, grietinę, išspauskite česnaką. Nuolat maišykite.
Kai gerai įkais, suberkite smulkiai tarkuotą parmezano sūrį.
Maišykite, kol sūris ištirps.
Padažą sukrėskite į dubenį ir palaukite kol atvės.
Atsiliepimai