Ingredientai

Porai 1 vnt.
Sviestas 0.5 pakelio
Lydytas sūrelis 1 indelis
Grietinė 6 šaukštai
Parmezano sūris 100 g
Česnakai 6 skiltelės
Porcijos: 6
Šis padažas tiks ne tik su kukurūzų traškučiais, bet ir su šviežių daržovių lazdelėmis ir su krabų lazdelėmis tešloje.

Gaminimo eiga

Porus smulkiai supjaustykite.

Nedideliame puode ištirpinkite sviestą ir suberkite porus.

Kepkite ant mažos ugnies apie 5 minutes.

Sudėkite lydytą sūrelį, grietinę, išspauskite česnaką. Nuolat maišykite.

Kai gerai įkais, suberkite smulkiai tarkuotą parmezano sūrį.

Maišykite, kol sūris ištirps.

Padažą sukrėskite į dubenį ir palaukite kol atvės.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba